Vote for Turbo-Revolution

You cannot vote on mobile devices.

Server statistics
Votes 0
Last vote marenoboy2000
Uptime 7.34 %
IP: 185.12.12.34:25644
Copy

PvP Cracked Votifier Server Version 1.6.2

Description

Welkom op het topic van Turbo-Revolution,

=================================================================

Dankuwel.
Allereerst wil ik u bedanken dat u mijn topic heeft bezocht :)

===============================================================

Turbo-Revolution

Turbo-Revolution is een pvp server met een verhaal:

De gladiatoren vochten tegen de Wizards. Gladiator XxProJarnexX was de captain van heel het rijk genaamd Turbo. Ze vochten tegen de Wizards natuurlijk waren de Wizards veel maar dan ook veel sterker, maar ze waren ontiegelijk dom. Het was ieder voor zich. De gladiatoren waren slim (De leiders dan.) Die werktten als een United. De battle van OOMESI101 zal nooit meer dan ook nooit vergeten worden. Het was een magishe avond een groep gladiatoren trokken het rijk van de Wizards in. Ze vonden een klein kampje het was 50 soldaten tegen 5 Wizards. Captain XxProJarnexX gaf order tot aanvallen. Maar Co-Captain Behhhans zij STOP.. Iereen keek hem aan van WTF.. Hij zij lok ze uit elkaar. Daar had hij een slim plan voor dat ging als volgt. Ze maakten 5 groepen in iedere group 10 soldaten. Ze verspreiden zich in het bos. Ze bootsten dieren geluiden na groep voor groep. Steeds ging er een Wizard naar iedere groep dieren, hooptte hij. De laatste groep was aan de beurt OEOEOEOEOEO. De Wizard stond op. De andere groepen keken omhoog. Er was een fel wit universem. Er kwam een ruimte schip aan (UNITED040) er staptte een gigantishe draak (Dragon-Slayer) uit samen met zijn bedienden (Ender-Slayers werden ze genoemd.) De draak spuwde vuur overal de enderslayer waren zo snel niemand kon ze tegen houden. Alle Gladiatoren en die ene Wizard in slechts een paaar minuten allemaal vermoord.

Er brak een nieuw tijdperk aan. Turbo-Revolution. De Wizards en de Gladiatoren deelden hun kennis, wapens, kracht. Eigenlijk alles wat je maar kon bedenken deelden ze. De Wizards sloten zich bij de soldaten aan.

Wil JIJ mee helpen deze oorlog tot een goed einde te brengen? Join Turbo-Revolution. Join dan: 178.238.230.59:25680

===============================================================

Server-Info:

Turbo-Revolution heeft op dit moment:

- 25 slots (Wordt verhoogd.)
- Factions
- PVP
- Multiverse-worlds (Main spawn, PVP, Mini-Games, Nether, End. Er komt een survival wereld als het druk en vraag naar komt.)
- Nederlands & Engels talig (Staff & server zelf.)
- Een hoop fun.

===============================================
Het ip: 178.238.230.59:25680
===============================================

A website made with for online servers like Minecraft!
Our terms and conditions | Sitemap
©2012-2020 serverpact.com