Vote for DecemCraft [1.20]

You cannot vote on mobile devices.

Server statistics
Votes 1
Last vote DarthTanis
Status Online
Players 0 / 200 (9 minutes ago)
Uptime 93.57 %
Website https://shop.decemcraft.nl/
IP: play.decemcraft.nl
Copy

Survival Creative PvP Minigames Vanilla Skyblock Legal Votifier Server Version 1.20

Description

Survival, Skyblock, Creative & Minigames | 1.20


DecemCraft is oorspronkelijk opgericht in 2013 en sindsdien draaien wij 24/7. Onze server beschikt over de gamemodes Survival, Creative, Skyblock & Minigames. Zowel voor het bouwen als voor het survivalleven ben je bij ons op het juiste adres. In al onze gamemodes zijn leuke extra’s toegevoegd die DecemCraft uniek maken. Als je meer over onze gamemodes wilt weten, lees dan vooral verder.

Survival
Onze gamemode biedt de mogelijkheid tot het creëren van een community. Daarom is grieven in de hele server niet toegestaan. Spelers kunnen hun bouwwerken en bases protecten met een golden shovel. Zo kun je ook zelf bepalen of je alleen speelt of dat je samen met andere mensen op je claim wilt survivallen. PvP staat aan, maar andermans stuff kan je niet oppakken. In onze survivalserver kun je dus lekker zelf je gang gaan, maar ook samen met vrienden het avontuur aangaan.

Binnen onze survivalserver zijn er zes playerranks: Starter, Survivor, Explorer, Farmer, Hunter en Legend. Deze kun je in-game upgraden door verschillende leuke uitdagingen te voltooien, zoals een bepaald XP-level bereiken, het verzamelen van bepaalde items of zelfs het verslaan van een wither. Door te voten ontvang je crate keys, waarmee je leuke stuff wint. Hoe hoger je playerrank is, des te meer kans je hebt op betere stuff.

Een andere leuke toevoeging is het bouwen van liften. Dit doe je door twee iron blocks in een verticale lijn te plaatsen, met minimaal 2 lege blokjes ertussen. Zo kun je je door middel van spatie en shift tussen etages verplaatsen. Probeer het zelf maar eens.

Zo zijn er nog meer leuke extra’s die je zelf binnen de server kunt ontdekken. Bovendien zijn er life-time donaties vanaf 5 euro die de speler extra gadgets en opties geven.

Skyblock
Eindelijk is het zo ver. Vanaf nu kun je Skyblock spelen op DecemCraft. Je avontuur speelt zich af in de overworld, de nether en in the end. In elk van deze dimensies kun je de door ons zelfgebouwde eilanden bewonderen. We hebben het voor je mogelijk gemaakt om onverkrijgbare blokken en mobs toch te kunnen verzamelen, zonder daarbij de vanilla Minecraft ervaring te verliezen. Je kunt geld verdienen door uitdagingen te voltooien die tegelijkertijd mijlpalen vormen voor je Skyblock avontuur. Dit geld kan worden gebruikt om biomes te configureren. Speel samen of alleen de keuze is aan jou. Zien we je binnenkort op Decem?

Creative
Ben je meer een persoon die met fly en oneindige blokjes aan een bouwproject wil werken? Bezoek dan onze creative server. Met /menu kun je meteen van server veranderen. Op een extra groot plot van 135x135 blocks is alles mogelijk. Om het bouwen leuker te maken kun je ook gebruik maken skulls en iron elevators. Met /time kun je niet alleen de tijd, maar ook het weer voor jou op je plot aanpassen. Om lag-machines te voorkomen kunnen alleen mensen met een donatierank redstone op hun plot gebruiken en mensen met minimaal Ultra kunnen daarbij ook gebruik maken van WorldEdit. Bovendien kun je met een rank extra plots bezitten.

Namens het team van DecemCraft wensen wij u nog een fijne dag en hopen we u snel online te zien.

Informatie
Server-IP:
play.decemcraft.nl

Email: [email protected]
Discord: discord.gg/XytYUdV
Donaties: shop.decemcraft.nl

A website made with for online servers like Minecraft!
Our terms and conditions | Sitemap
©2012-2024 serverpact.com