Vote for Minecraft B-Zone

You cannot vote on mobile devices.

Server statistics
Votes 302
Last vote danielsmck
Status Online
Players 15 / 500 (47 minutes ago)
Uptime 85.3 %
Website https://forum.b-zone.ro/forum/860-mcb-zonero/
IP: mc.b-zone.ro
Copy

Survival Creative Minigames Factions Hardcore Sponge Skyblock Cracked Votifier Server Version 1.16

Description

Acest server va dispune 4 servere : Survival, Vanilla, Skyblock si Creative.
Stafful este prietenos si amabil
Acum va voi povesti de Survival. Aceasta lume nu e ca lumea pe care o faci pe singleplayer. Aici poti avea aproape orice animal drept companie, biomurile sunt ca in povesti, copaci inalti, munti zgarie nori si asa mai departe.
Legat de pluginuri avem mai multe pe Survival decat pe Vanilla. Vanilla este un server [Care nu este chiar vanilla] unde nu ai de aface cu comenzi grele, sau alte chestii pe care trebuie sa le memorezi, aici e simplu, normal, sunt mai putine pluginuri. Chiar si econimia variaza de la server la server.
Cred ca stiti ce e Skyblock, dar pe aceasta lume nu aveti pur si simplu o insula in forma de dreptunghi si un copac. Aici avem o insula facuta de designerii nostrii, continand o mica ferma si iteme de inceput. Este mult mai greu de facut avere, dar in acelasi timp veti fi mai mandrii.
Pe Creative esti liber sa faci ce vrei tu, ai acces la Gamemode 1 si poti detine chiar si un plot mai mare decat de obicei unde poti construii ce vrei tu si cum vrei tu. Pentru mai multa distractie va sugerez sa construiti cu un prieten .


Server video


A website made with for online servers like Minecraft!
Our terms and conditions | Sitemap
©2012-2021 serverpact.com