Vote for Experience Gaming

You cannot vote on mobile devices.

Server statistics
Votes 0
Last vote Quinten
Uptime 35.92 %
Website http://www.Experience-Gaming.net
IP: play.experience-gaming.net
Copy

Survival Creative PvP Cracked Votifier Server Version 1.5

Description

Welkom, en bedankt dat je een kijkje neemt op het topic van Experience Gaming. Experience Gaming is een ervaren server wat betreft de Nederlandse en Engelse Minecraft wereld. Onze staff is zeer ervaren en beheerst zowel goed Nederlands als Engels. Je kan ze altijd vragen om hulp. De servers draaien allemaal 24/7, dus join wanneer je wilt.

Experience Gaming heeft 2 servers, SMP en Kingdoms. Kingdoms wordt nog aan gewerkt.

SMP

Towns
Het principe van Towns is heel simpel, er is een wereld waar er de wildernis is en enkele Towns die alleen gemaakt kunnen worden door donateurs. Elke donateur rang heeft zijn eigen towngrootte. 50x50 voor Iron, 100x100 voor Gold, 150x150 voor Diamond, 200x200 voor Obsidian en 250x250 voor Emerald. Om een town te maken, vraag een Admin op de server. Ben je geen donateur, niet getreurd. Je kan altijd nog een plot kopen in ��n van de towns, vraag hiervoor een town eigenaar.

Freebuild
Freebuild is een wereld waar je kan bouwen en overleven zonder begrenzingen. Je speelt in de �Survival spelmodus�, maar omdat griefen niet is toegestaan, en omdat we een grief-rollback plugin hebben, kun je spelen zonder bang te hoeven zijn voor griefers.

Creative
Als je gewoon alles wilt kunnen bouwen wat je je maar kan bedenken zonder afgeleid te worden door mobs of griefers is de Creative wereld perfect voor jou. Doe �/plotme auto� en je krijgt een gigantisch 200x200 plot en kan starten met bouwen. Is je plot vol, vraag een stafflid voor nog eentje.

Mini-Games
De Mini-Games wereld is geweldig amusement. Je kan proberen je tegenstander te vermoorden in de Survival Games of hem/haar te raken met sneeuwballen in Paintball arena�s. We hebben vele arena�s en zijn nog altijd bezig om er meer te maken.

Kingdoms
Kingdoms gaat binnenkort open. Voor info: http://experience-gaming.net/minecraft/kingdoms.php

We hopen dat je zin hebt om eens langs te komen, dus tot ziens op onze servers.

A website made with for online servers like Minecraft!
Our terms and conditions | Sitemap
©2012-2024 serverpact.com